Sådan bygger du skærme i nakkestøtterne...

  Først lægges rammen op mod nakkestøtten, for at finde ud af, hvor den skal placeres. I dette tilfælde markeres området med malertape.
Dernæst skal der skæres i beklædningen.
  Ryst ikke på hånden. Det er bedre, at skære for lidt af i første omgang.
  Nu er der mulighed for, at sætte sit personlige præg.
Det bliver altid mest elegant, hvis farven på rammen og nakkestøtten matcher. Det skal jo forhåbentlig sidde i bilen et stykke tid !
  Så skal man gå i dybden ! Det er vigtigt, at skærmen kommer så langt ind i nakkestøtten, at den følger stoffet eller læderet hele vejen rundt.
På den viste installation, var det nødvendigt, at fylde lidt ekstra skum i nakkestøttens kanter, fordi den har en meget buet form. Det kan ses tydeligt på billederne.
Kablerne til strøm og billede føres ud af nakkestøtten langs med stængerne.
  Når malingen er tør, kan man lige prøve, om rammen passer ned i udskæringen. De fleste nakkestøtter har en tværgående metalplade, hvor rammen oftest kan skrues i. Pas på ikke at bruge for lange skruer. Er der ikke nogen metalplade, så må man i gang med lim. Og brug endelig rigeligt af det. Sørg for, at rammen sidder rigtig godt fast !

 

  Dernæst er der bare tilbage, at tilslutte strøm og billed-signal, og nyde resultatet.
Bemærk at den nemmeste måde, at få kablerne ført op igennem sæde-ryggen, er ved at benytte en søgefjeder i nylon. Men husk - hastværk er lastværk !
  På det sidste billede kan man se, at senderen til trådløse hovedtelefoner, samt den infarøde modtager til DVD´eren er blevet placeret i loftet.
Men det er kun en af mange muligheder. Kun fantasien sætter grænsen.
     
© Copyright 2003 Dansk Auto Hi-Fi A/S