Betaling

Betaling direkte til Bankkonto
Du kan vælge at betale direkte til vores bankkonto

Danske Bank Reg nr.   9173  Kontonummer 7772815
IBAN: DK58 3000 0007 7728 15 - SWIFT-BIC: DABADKKK 

   

Sikker betaling med Betalingskort 
 Vi tager imod følgende betalingskort: Dankort, Visakort og Mastercard.

           


Hvorfor er det sikkert?

Når du betaler med dit Visa/Dankort i internet butikken bliver dine kortoplysninger indtastet i et sikkert betalingsvindue i QuickPay''s BetalingsSystem. QuickPay er godkendt til online-transaktioner af Pengeinstitutternes BetalingsService (PBS).

En sådan godkendelse gives kun til firmaer, som kan dokumentere at sikkerheden er absolut i top.
Dette omfatter bl.a. kryptering af overførsler, kryptering af lagrede informationer, en omfattende systematisk test, virusbeskyttelse og anvendelse af krypterings-certifikat fra Verisign.
For at kunne gennemføre online-transaktioner skal også butikken være godkendt af PBS.
Der er nogle helt bestemte krav, der skal være opfyldt for at opnå PBS'' godkendelse, og disse krav
opfylder Dansk Auto Hi-Fi''s Internetbutik. Kravene omfatter bl.a. at du aldrig må være i tvivl om, hvad du betaler for,
at du skal have direkte adgang til oplysninger om returnering, tilbagebetaling, ordrebekræftelse m.m. Og at der ikke lægges omkostninger på handelen, som ikke fremgår tydeligt. Bemærk i øvrigt også, at pengene ikke må trækkes fra din konto før varen er afsendt.
Skulle der være noget, du ikke mener er angivet tydeligt nok i Web Shoppen, er du altid velkommen til at kontakte
Dansk Auto Hi-Fi, for der skal ingen dunkle punkter være.

Kreditkortgebyr
Betaling med danske kreditkort og dankort er gebyrfrit.

Vi opkræver kun kortgebyr ved betaling med udenlandske kreditkort
Udenlandske Eurocard,Mastercard,Visa m.fl. 2,95%
Udenlandske Maestro og JCB 3,75%

Kryptering
Når du indtaster dit kortnummer og udløbsdato i Dansk Auto Hi-Fi''s Web Shop, sker overførslen af disse oplysninger krypteret. Der anvendes SSL-kryptering (Secure Socket Layer), der giver optimal sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredie part.


Hvad er risikoen?
Husk altid på, at kun din pinkode eller din underskrift, i juridisk forstand, kan betragtes som bindende for et kreditkortkøb. Du må aldrig opgive din pinkode på Internet. Skulle nogen komme i besiddelse af dit kortnummer og udløbsdato har du altid retten på din side, og sælger skal annullere et kreditkort-køb, hvor der ikke optræder en pinkode eller en underskrift. Dette er naturligvis også gældende for kreditkortbaserede køb over nettet.

Vil du vide mere?
Du kan finde masser af nyttig information om din sikkerhed på nettet på www.forbrugersikkerhed.dk. Endvidere er der flere oplysninger at hente om on line betaling på PBS''s website www