ALPINE HALO9 ILX-F903D - ANDROIDAUTO - CARPLAY

iLX-F903D Alpine Halo9 giver dig en 9-tommers højopløselig berøringsskærm som kan monteres i ethvert køretøj med 1DIN radio forberedelse. 
Den super-slanke skærm fremstår som om den simpelthen svæver oven på dit indstrumentbord, og indeholder endda et hvidt LED-lys på den nederste del. 
Du får Apple CarPlay og Android Auto-kompatibilitet, DAB + digital radio, USB videoafspilning, Bluetooth håndfri og lyd streaming og meget mere med dette fantastiske produkt. Alpine iLX-F903D Halo9 bringer dig ind fremtiden for bilradioer.

TuneIt_TTS_iconAndroid_combatible_iconApple-CarPlay_iconandroidauto_iconLogo_WVGA.jpgDAB_Plus_iconrds.gif50w_x_4_icon.gif24bit.gifbassengine_pro_white_iconBass_SQ_2013_icon9band_ParametricEQ_icon6chTCR_TimeCorrection_iconCrossover_icon.gifHDMI_icon3_Pre-amplified_outputs_icon4v_preout.gifmedia_expander.gifSW_Level_icon.gifdata_download_iconflac_iconaac.gifmp3.gifwma.gifVehicle-Data-Bus-Interface-Ready_iconremote_ready.gifcamera_ready_iconBuetooth-Icon.gifMade_for_iPod_iPhone.gifusb_icon.gifUSB_Cable_included.gifusb.gif
 

 

Alpine ILX-F903D ANDROIDAUTO - CARPLAY

  • Brand: Alpine
  • Model:ILX-F903D
  • Lagerstatus:Levering 1-4 dage
  • DKK 7.343,00

  • Ekskl. moms:DKK 5.874,40